8 februarie 2007

senzaţional!

Ce face un critic literar în timpul liber? (când aştepţi metroul se cheamă timp liber?) sau Marius Chivu nu şi-a făcut temele la timp şi recuperează la metrou!
Senzaţional!! În exclusivitate!!
În timp ce aşteptam metroul să mă duc în urbe, coboară scările alert, cu căşti în urechi şi carte în mână, Marius Chivu! Caută febril loc de stat jos şi, când vede că nu este, se sprijină de un stâlp şi dă-i şi citeşte! Mă dau mai aproape, să aflu ce e de citit, în ultimele zile, şi-mi dau seama că nu pot să mă aplec pe sub cartea omului şi n-am, încă, tupeu să spun: Bună ziua, ce citiţi? oamenilor, la metrou. Cartea era bordo şi pun pariu ca era Capote de la Cotidianul (de studiat problema, m-ar mira să-l cetească abia acum)

În desen vedeţi şi voi cum au stat lucrurile.

PS: şoricelul nu era, dar am văzut eu, altădată, plus că am visat azi-noapte unul pe care l-am strivit cu o sanda  roşie cu toc cui.
PPS: desenul e făcut cu pixul pe dosul unei foi pe care notasem Most eccentric things in Barcelona ; El bosc de las fades, ah :((
L.E., că nu ştiam când intră Dilema şi pe site. Aici, Marius Chivu îmi readuce aminte Londra, aşa cum am văzut-o şi eu. 
Contine un articol dedicat lui Dan Goanţă, pe care, înainte să pornesc spre Albion l-am întrebat unde, ce, când şi cum să fac să văd ce se poate într-o săptămână. 
Mi-a zis scurt: Monico! Ai o liră sterlină_? ia-ţi o hartă şi dă-i drumul! Aşa am şi făcut şi i-am şi mulţumit.

4 comentarii:

  1. jpegul e genial, felicitari!
    paparatso!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. n-aveam pe ce sa notez, cat eram la metrou, ca surprindeam mai fidel evenmentele;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu un set de creioane Adel, de grad 4B-8B, cum am eu, ti-ar fi iesit o cabodobera, te-ar fi invitat domnul Chivu sa cetiti impreuna presupusa Capote ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. vai, mersi, ma duc sa imi cumpar macar o carioca, am constatat ca nu am decat creioane si markere pastel in casa:( aaaaa, nu, am si carbune de grafica....in rubrica naostra saptamanala viitoare veti vedea mai multe!!!!

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...